“Κόντρα” Σεφερλή- Τσαβαλιά on air! «Πάρτε μου τηλέφωνο τη Χρυσούλα Διαβάτη! Βλέπω ηθοποιούς που το παίζουν δημοσιογράφοι» (Video)

Μία… συνέντευξη τύπου έδωσαν στο “Mega με μία” οι ηθοποιοί της παράστασης “Ο καλός, ο κακός και ο διάσημος”, μεταξύ των οποίων και ο Μάρκος Σεφερλής, με την Έλενα Τσαβαλιά, την Χριστίνα Πολίτη, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τους υπόλοιπους συνεργάτες της εκπομπής στο ρόλο των δημοσιογράφων. «Σπιλώνετε έναν άνθρωπο έναν άνθρωπο! Ντροπή σας!» είπε ο […]

Μία… συνέντευξη τύπου έδωσαν στο “Mega με μία” οι ηθοποιοί της παράστασης “Ο καλός, ο κακός και ο διάσημος”, μεταξύ των οποίων και ο Μάρκος Σεφερλής, με την Έλενα Τσαβαλιά, την Χριστίνα Πολίτη, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τους υπόλοιπους συνεργάτες της εκπομπής στο ρόλο των δημοσιογράφων.

«Σπιλώνετε έναν άνθρωπο έναν άνθρωπο! Ντροπή σας!» είπε ο Μάρκος Σεφερλής, όταν η Έλενα Τσαβαλιά ρώτησε ηθοποιό της παράστασης σχετικά με το αν ο Μάρκος είναι δύσκολος συνεργάτης.

«Σας παρακαλώ κύριε Σεφερλή! Δεν θα φιμώσετε τον Τύπο» φώναξε η Έλενα. 

«Πάρτε μου τηλέφωνο τη Χρυσούλα Διαβάτη! Βλέπω ηθοποιούς που το παίζουν δημοσιογράφοι» ήταν η απάντηση του Μάρκου, με όλο το πλατό να ξεσπά σε γέλια.

Δείτε το βίντεο!