Βαγγέλης Δρίσκας: Όσα θα δούμε αυτή την Κυριακή στις «Γεύσεις στη φύση» του ΣΚΑΙ

Η πιο χρωματιστή κουζίνα της ελληνικής τηλεόρασης, περιτριγυρισμένη από την ασύγκριτη ομορφιά της φύσης συνεχίζει με νέα επεισόδια και δίνει χρώμα στα Κυριακάτικα μεσημέρια μας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά!  Στο 21ο επεισόδιο της 4ης χρονιάς «Γεύσεις στη Φύση», ο Βαγγέλης Δρίσκας μας εκπαιδεύει μαγειρικά και μας παρακινεί να δοκιμάσουμε νέους συνδυασμούς σε γεύσεις και υλικά. Η εκπομπή ξεκινά με μπουρεκάκια […]

Η πιο χρωματιστή κουζίνα της ελληνικής τηλεόρασης, περιτριγυρισμένη από την ασύγκριτη ομορφιά της φύσης συνεχίζει με νέα επεισόδια και δίνει χρώμα στα Κυριακάτικα μεσημέρια μας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά! 

Στο 21ο επεισόδιο της 4ης χρονιάς «Γεύσεις στη Φύση», ο Βαγγέλης Δρίσκας μας εκπαιδεύει μαγειρικά και μας παρακινεί να δοκιμάσουμε νέους συνδυασμούς σε γεύσεις και υλικά.

Η εκπομπή ξεκινά με μπουρεκάκια φτιαγμένα με τραγανό χωριάτικο φύλλο και αφράτη γέμιση με μελιτζάνες, πράσα και καπνιστό ζαμπόν.

Το κοφτό μακαρονάκι με χταπόδι, είναι ένα κλασσικό νηστίσιμο πιάτο. Ο Βαγγέλης το μετατρέπει σε μία λαχταριστή σαλάτα για όλες τις εποχές του χρόνου και παράλληλα μας μαθαίνει πώς να μαγειρεύουμε σωστά το χταποδάκι.

Το επόμενο πιάτο μας ταξιδεύει στην Μέση Ανατολή. Αρνάκι σινίγια, ένα πιάτο έκπληξη από τις κουζίνες της περιοχής με γεύση που θα σας ξετρελλάνει.

Όσο για το γλυκό; Αυτή την Κυριακή ο Βαγγέλης ετοιμάζει ένα διαφορετικό τσηζκέικ: με βάση φτιαγμένη από τραγανό σιροπιασμένο κανταΐφι και πλούσια κρέμα με χαλβά.

Και αυτή την Κυριακή, διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.

Κάθε Κυριακή στις 14:00μμ απολαμβάνουμε “Γεύσεις στη φύση ” με τον Βαγγέλη Δρίσκα!

Παρουσίαση-Αρχισυνταξία: Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ευσταθίου

Μοντάζ: Κώστας Κουράκος

πορτες ασφαλειας www.siamo.gr