Η αντίδραση της Διαβάτη όταν ρωτήθηκε για τον Ρουβά: «Ας κάνει ότι θέλει με το Άξιον Εστί. Στο χώρο μου να μην έρθει!” (Video)

Για την απόφαση του Σάκη Ρουβά να ερμηνεύει το “Άξιον Εστί” του Μίκη Θεοδωράκη ρωτήθηκε η Χρυσούλα Διαβάτη, η οποία βρέθηκε στην εκπομπή “Mega με μία”. Αν και αρχικά φάνηκε ότι δεν ήθελε να μιλήσει, τελικά εξέφρασε την άποψή της. «Ο καθένας μπορεί να τραγουδάει, να χορεύει, να κάνει ό,τι θέλει… Ποιος θα τον εμποδίσει; […]

Για την απόφαση του Σάκη Ρουβά να ερμηνεύει το “Άξιον Εστί” του Μίκη Θεοδωράκη ρωτήθηκε η Χρυσούλα Διαβάτη, η οποία βρέθηκε στην εκπομπή “Mega με μία”. Αν και αρχικά φάνηκε ότι δεν ήθελε να μιλήσει, τελικά εξέφρασε την άποψή της.

«Ο καθένας μπορεί να τραγουδάει, να χορεύει, να κάνει ό,τι θέλει… Ποιος θα τον εμποδίσει; Εγώ θυμάμαι ένα σκυλάκι είχαμε, που όταν παιζόταν το “Φέρτε μου ένα μαντολίνο”, τραγουδούσε και εκείνο, Χατζηδάκη… Δεν θα κρίνει κανένας! Όχι, δεν επεμβαίνω σε αυτά… Αυτά αφορούν άλλους, στον χώρο μου να μην έρθει…» είπε η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε το απόσπασμα!