Βαγγέλης Δρίσκας: Όσα θα δούμε σήμερα στις «Γεύσεις στη φύση»

Η πιο χρωματιστή κουζίνα της ελληνικής τηλεόρασης, περιτριγυρισμένη από την ασύγκριτη ομορφιά της φύσης συνεχίζει με νέα επεισόδια και δίνει χρώμα στα Κυριακάτικα μεσημέρια μας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά!  Στο 26ο επεισόδιο της 4ης χρονιάς «Γεύσεις στη Φύση», ο Βαγγέλης Δρίσκας μας εκπαιδεύει μαγειρικά και μας παρακινεί να δοκιμάσουμε νέους συνδυασμούς σε γεύσεις και υλικά. Η εκπομπή ξεκινά με αγαπημένα […]

Η πιο χρωματιστή κουζίνα της ελληνικής τηλεόρασης, περιτριγυρισμένη από την ασύγκριτη ομορφιά της φύσης συνεχίζει με νέα επεισόδια και δίνει χρώμα στα Κυριακάτικα μεσημέρια μας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά! 

Στο 26ο επεισόδιο της 4ης χρονιάς «Γεύσεις στη Φύση», ο Βαγγέλης Δρίσκας μας εκπαιδεύει μαγειρικά και μας παρακινεί να δοκιμάσουμε νέους συνδυασμούς σε γεύσεις και υλικά.

Η εκπομπή ξεκινά με αγαπημένα ζυμαρικά: μία ξεχωριστή σαλάτα με τορτελίνι γεμιστά με τυρί, και την πιο πρωτότυπη σάλτσα ρόκας. Ακολουθεί μάθημα μαγειρικής: Βήμα-βήμα όλες οι οδηγίες για να φτιάχνουμε τα πιο αφράτα ψωμάκια για σάντουιτς μαζί με μία πρόταση για ένα αληθινά εντυπωσιακό σάντουιτς. Τα μαγειρέματα συνεχίζονται με μία υγιεινή και θρεπτική πρόταση για σαλάτα με κινόα και κοτόπουλο. Στη συνέχεια  ο Βαγγέλης μας δείχνει την τεχνική του σωστού ψησίματος φτιάχνοντας ψητές μοσχαρίσιες μπριζόλες με σάλτσα αρωματικών.

Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με τα πρωτότυπα μπισκότα με λουκούμι και ροδόνερο.

Και αυτή την Κυριακή, διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.

Κάθε Κυριακή στις 14:00μμ απολαμβάνουμε “Γεύσεις στη φύση ” με τον Βαγγέλη Δρίσκα!

Παρουσίαση-Αρχισυνταξία: Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ευσταθίου