Διαβάτη για Ρουβά: «Δεν γουστάρω να λέω το όνομά του, δικαίωμά μου δεν είναι;»

Για τον Σάκη Ρουβά και την μεταξύ τους “διένεξη”, με αφορμή το θεατρικό βραβείο που είχε λάβει ο γνωστός καλλιτέχνης πριν μερικούς μήνες, ρωτήθηκε η Χρυσούλα Διαβάτη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη.  «Δεν γουστάρω να λέω το όνομα του, δικαίωμα μου δεν είναι; Δεν τον ξέρω για να […]

Για τον Σάκη Ρουβά και την μεταξύ τους “διένεξη”, με αφορμή το θεατρικό βραβείο που είχε λάβει ο γνωστός καλλιτέχνης πριν μερικούς μήνες, ρωτήθηκε η Χρυσούλα Διαβάτη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη. 

«Δεν γουστάρω να λέω το όνομα του, δικαίωμα μου δεν είναι; Δεν τον ξέρω για να μιλάω για έναν άγνωστο. Μίλησα για την αναξιοκρατία στην Ελλάδα. Δεν έχω μετανιώσει. Πήγα επίτηδες εκεί. Εμένα ήθελαν να μου δώσουν ένα βραβείο. Τα βραβεία αυτά, όμως, είναι εξευτελιστικά. Σου τα δίνουν χωρίς καν να σε έχουν δει στο θέατρο κάτι άσχετοι με το επάγγελμα μου. Πήγα γιατί ήθελα να πω κάποια πράγματα, γιατί ήξερα ότι θα ήταν τα κανάλια εκεί. Εάν δεν ήταν εκεί κάποια πρόσωπα του συρμού, δεν θα πλάκωναν και τα κανάλια. Δεν δικαιούνται να επεμβαίνουν. Θέλω να προστατεύσω τη δουλειά μου και την δουλειά των νεότερων ανθρώπων» είπε η γνωστή ηθοποιός.