Φινάλε σήμερα για ένα ακόμα “BlindTaste”!

Φινάλε σήμερα για ένα ακόμα #BlindTaste και όπως κάθε Παρασκευή, θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής που θα κερδίσει το έπαθλο των 1.000€. Ο Θανάσης συνεχίζει να έχει σημαντικό προβάδισμα, το οποίο όμως έχει μειωθεί αισθητά σε σχέση με τα μέχρι χτες δεδομένα. Γεγονός που καθιστά την τελευταία ημέρα της «μάχης» ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Ο Θανάσης λοιπόν, προηγείται […]

Φινάλε σήμερα για ένα ακόμα #BlindTaste και όπως κάθε Παρασκευή, θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής που θα κερδίσει το έπαθλο των 1.000€. Ο Θανάσης συνεχίζει να έχει σημαντικό προβάδισμα, το οποίο όμως έχει μειωθεί αισθητά σε σχέση με τα μέχρι χτες δεδομένα. Γεγονός που καθιστά την τελευταία ημέρα της «μάχης» ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Ο Θανάσης λοιπόν, προηγείται με 52 βαθμούς, αλλά η Κρυσταλλία με 45 έχει πλησιάσει στους 7 βαθμούς. Η Μαρτσελίνα με 43 και ο Γιώργος με 42 βρίσκονται λίγο πιο πίσω αλλά πλέον τα πάντα είναι «ανοιχτά», ακόμα και για τη μεγάλη ανατροπή. Σήμερα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα ζητήσει από τους παίκτες να ετοιμάσουν μία κλασική συνταγή: “Καλαμάρι γεμιστό, με γαρίδες”. Ίσως να είναι η συνταγή που θα ξεκαθαρίσει οριστικά την κατάσταση.

#BlindTaste με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Καθημερινά στις 16:30 στο #StarChannelTV