“Βlind Taste”: Σασπένς και εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο!

Στα μισά μίας ακόμα εβδομάδας #BlindTaste και έχουμε ήδη επιστρέψει στους γνώριμους ρυθμούς… ντέρμπι. Τρεις παίκτες σε απόσταση δύο μόλις βαθμών και ο τέταρτος λίγο πιο πίσω, μας προϊδεάζουν για μία συναρπαστική συνέχεια. Όλα αυτά, στη «μάχη» για τη νίκη και το μεγάλο έπαθλο των 1.000€ της Παρασκευής. Η Ελισάβετ διατηρεί το προβάδισμα με 21 βαθμούς […]

Στα μισά μίας ακόμα εβδομάδας #BlindTaste και έχουμε ήδη επιστρέψει στους γνώριμους ρυθμούς… ντέρμπι. Τρεις παίκτες σε απόσταση δύο μόλις βαθμών και ο τέταρτος λίγο πιο πίσω, μας προϊδεάζουν για μία συναρπαστική συνέχεια. Όλα αυτά, στη «μάχη» για τη νίκη και το μεγάλο έπαθλο των 1.000€ της Παρασκευής.

Η Ελισάβετ διατηρεί το προβάδισμα με 21 βαθμούς αλλά η Τατιάνα, την έχει πλησιάσει και βρίσκεται στους 20. Μόλις ένα βαθμό πίσω, στους 19, είναι ο Βαγγέλης, νικητής των τριών προηγούμενων εβδομάδων. Στους 15 βαθμούς είναι ο Βασίλης, και όπως καταλαβαίνετε, όλα είναι ανοικτά. Σήμερα – ανήμερα της γιορτής του – ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα ζητήσει από τους παίκτες να ετοιμάσουν: “Χοιρινό λαιμός με ψητά λαχανικά. Συνταγή κλασική και αγαπημένη αλλά που μπορεί να κρύβει …παγίδες.

#BlindTaste με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Καθημερινά στις 16:25 στο #StarChannelTV