Δήμος Βερύκιος σε Ζήνα Κουτσελίνη: «Είμαι εδώ μαζί σου για τρεις λόγους…» (Video)

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Δήμος Βερύκιος βρέθηκε καλεσμένος της Ζήνας Κουτσελίνη στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».  «Είμαι σήμερα εδώ μαζί σου για τρεις λόγους. Ο ένας είναι να εκδηλώσω την ευγνωμοσύνη μου στο κανάλι που δουλεύεις,  στο STAR,  γιατί στις 60 μέρες του τηλεοπτικού πολέμου απέδειξε ήθος… Ο δεύτερος λόγος είσαι […]

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Δήμος Βερύκιος βρέθηκε καλεσμένος της Ζήνας Κουτσελίνη στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

«Είμαι σήμερα εδώ μαζί σου για τρεις λόγους. Ο ένας είναι να εκδηλώσω την ευγνωμοσύνη μου στο κανάλι που δουλεύεις,  στο STAR,  γιατί στις 60 μέρες του τηλεοπτικού πολέμου απέδειξε ήθος… Ο δεύτερος λόγος είσαι εσύ γιατί δεν ξεχνώ και θέλω να πω ότι στην  πρωτοπορία του ALPHA και η δική σου προσπάθεια έπαιξε σημαντικό λόγο. Η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν αυτή που έφερε από τα τηλεοπτικά αζήτητα την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την παρέα της… Και ο τρίτος λόγος είναι ότι υπάρχουν οι ήρωες πίσω από τις κάμερες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος κατά την είσοδό του στο πλατό. 

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του STAR!