“BlindTaste”: Σε «κούρσα για δύο» εξελίσσεται αυτή η εβδομάδα!

Σε «κούρσα για δύο» εξελίσσεται αυτή η εβδομάδα #BlindTaste. Στάθης και Βίκυ έχουν πάρει σημαντικό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους και δείχνουν έτοιμοι να …κονταροχτυπηθούν μέχρι τελικής πτώσης προκειμένου να κατακτήσουν τη νίκη και το έπαθλο των 1.000€ της Παρασκευής.  Μετά και τη δοκιμασία της Τετάρτης, ο Στάθης έχει πάρει προβάδισμα με 44 βαθμούς ενώ […]

Σε «κούρσα για δύο» εξελίσσεται αυτή η εβδομάδα #BlindTaste. Στάθης και Βίκυ έχουν πάρει σημαντικό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους και δείχνουν έτοιμοι να …κονταροχτυπηθούν μέχρι τελικής πτώσης προκειμένου να κατακτήσουν τη νίκη και το έπαθλο των 1.000€ της Παρασκευής. 

Μετά και τη δοκιμασία της Τετάρτης, ο Στάθης έχει πάρει προβάδισμα με 44 βαθμούς ενώ με μόλις 3 βαθμούς απόσταση – στους 41- ακολουθεί η Βίκυ. Η Ευαγγελία έχει μείνει στους 33 ενώ η Φαίη, νικήτρια της προηγούμενης εβδομάδας, έχει μόλις 18 βαθμούς. Η σημερινή «γλυκιά» συνταγή του Δημήτρη Σκαρμούτσου («Κέικ πορτοκάλι με γλάσο σοκολάτας») ίσως να αποτελέσει το «κλειδί» για το ξεκαθάρισμα της πρώτης θέσης.

#BlindTaste με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Καθημερινά στις 16:25 στο #StarChannelTV