“Βlind Taste”: Δείτε το σημερινό trailer

Το θρίλερ συνεχίζεται για μία ακόμα εβδομάδα στο #BlindTaste… Δύο «στροφές» πριν να πέσει η αυλαία του διαγωνισμού, η μάχη για την κορυφή εξακολουθεί να είναι συναρπαστικοί με τρεις παίκτες να διεκδικούν με σημαντικές πιθανότητες τη νίκη και το έπαθλο των 1.000€ της Παρασκευής, και όλα να δείχνουν ότι ο τελικός νικητής θα κριθεί στο […]

Το θρίλερ συνεχίζεται για μία ακόμα εβδομάδα στο #BlindTaste… Δύο «στροφές» πριν να πέσει η αυλαία του διαγωνισμού, η μάχη για την κορυφή εξακολουθεί να είναι συναρπαστικοί με τρεις παίκτες να διεκδικούν με σημαντικές πιθανότητες τη νίκη και το έπαθλο των 1.000€ της Παρασκευής, και όλα να δείχνουν ότι ο τελικός νικητής θα κριθεί στο νήμα.

Ο Ανδρέας έχει πάρει ένα μικρό προβάδισμα με 53 βαθμούς αλλά η Ιωάννα με 49 είναι σε απόσταση βολής. Μέσα στο παιχνίδι είναι και η Πηνελόπη που έχει 42 βαθμούς. Ο Λευτέρης που έχει μείνει την τέταρτη θέση και στους 30 βαθμούς δείχνει εκτός μάχης. Ίσως όλα να ξεκαθαρίσουν σήμερα με τη «γλυκιά» συνταγή του Δημήτρη Σκαμρούτσου. «Brownies με butterscotch» θα ζητήσει ο σεφ και ίσως να έχουμε εκπλήξεις και ανατροπές.

#BlindTaste με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Καθημερινά στις 16:25 στο #StarChannelTV