“Βlind Taste”: Ακόμα ένας νικητής σήμερα!

Φτάσαμε στο «νήμα» μίας ακόμα εβδομάδας #BlindTaste και ακόμα δεν μπορούμε να προβλέψουμε με σιγουριά ποιος θα είναι ο τελικός νικητής. Μπορεί ο Ανδρέας να έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά η κατάσταση είναι ακόμα αμφίρροπη και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να μάθουμε τον νικητή που θα κερδίσει το έπαθλο των 1.000€. […]

Φτάσαμε στο «νήμα» μίας ακόμα εβδομάδας #BlindTaste και ακόμα δεν μπορούμε να προβλέψουμε με σιγουριά ποιος θα είναι ο τελικός νικητής. Μπορεί ο Ανδρέας να έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά η κατάσταση είναι ακόμα αμφίρροπη και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να μάθουμε τον νικητή που θα κερδίσει το έπαθλο των 1.000€.

Ανδρέας λοιπόν στην πρώτη θέση με 74 βαθμούς και τον ακολουθούν ισόβαθμες οι Ιωάννα και Πηνελόπη με 63. Ο Λευτέρης με τους 47 βαθμούς έχει μείνει εκτός «κούρσας». Σήμερα ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα ζητήσει από τους παίκτες να ετοιμάσουν μία …αγγλική συνταγή: «Πίτα του βοσκού με αρνίσιο κιμά». Και ο καλύτερος ας κερδίσει.

#BlindTaste με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Καθημερινά στις 16:25 στο #StarChannelTV