Η αποκάλυψη της Ζήνας Κουτσελίνη: «Είχαμε προτείνει στη Ρούλα Κορομηλά να παρουσιάσει το “Πάμε Πακέτο” και αρνήθηκε γιατί ήθελε να κάνει πρωινό!» (Video)

Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και έκανε μία μεγάλη τηλεοπτική αποκάλυψη. Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε ποια είναι η γνώμη της για το “Πάμε πακέτο”, εκείνη είπε «Να πω για τους τηλεθεατές ότι στην πρώτη που είχαμε κάνει πρόταση τότε ήταν η Ρούλα Κορομηλά», ενώ […]

Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και έκανε μία μεγάλη τηλεοπτική αποκάλυψη.

Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε ποια είναι η γνώμη της για το “Πάμε πακέτο”, εκείνη είπε «Να πω για τους τηλεθεατές ότι στην πρώτη που είχαμε κάνει πρόταση τότε ήταν η Ρούλα Κορομηλά», ενώ συμπλήρωσε πως είχε αρνηθεί γιατί ήθελε να κάνει πρωινό.

«Μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο τότε της είχαμε κάνει πρόταση… Κι όμως τότε θεώρησε- και να που μπορώ να το πω, γιατί δεν κολλάω πουθενά- ότι εγώ και ο Λάτσιος είχαμε μπει στη μέση, γιατί η γυναίκα του η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρωινό και θα ήταν η Ρούλα που θα της κόβαμε τη φόρα…» αποκάλυψε.

Δείτε το απόσπασμα…