“Blind Taste”: Δυναμικά ξεκίνησε και αυτή την εβδομάδα!

Η νέα εβδομάδα στο #BlindTaste ξεκίνησε δυναμικά. Η Ειρήνη, νικήτρια της περασμένης εβδομάδας, έχει να αντιμετωπίσει τρεις πολύ ικανούς νέους παίκτες. Η Πόπη, ο Φώτης και ο Στάθης θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τη διαδεχθούν στην κορυφή και να είναι ένας από αυτούς που θα κατακτήσει τη νίκη, αλλά και το […]

Η νέα εβδομάδα στο #BlindTaste ξεκίνησε δυναμικά. Η Ειρήνη, νικήτρια της περασμένης εβδομάδας, έχει να αντιμετωπίσει τρεις πολύ ικανούς νέους παίκτες. Η Πόπη, ο Φώτης και ο Στάθης θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τη διαδεχθούν στην κορυφή και να είναι ένας από αυτούς που θα κατακτήσει τη νίκη, αλλά και το έπαθλο των 1.000€ της Παρασκευής.

Ήδη η …νέα κυρία της συντροφιάς, πήρε ένα μικρό προβάδισμα. Μετά τη δοκιμασία της Δευτέρας, η Πόπη έχει 21 βαθμούς με τον δεύτερο, Φώτη να ακολουθεί στους 18. Ο Στάθης είναι τρίτος με 16 και η Ειρήνη στην τέταρτη θέση με 15. Σήμερα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα ζητήσει από τους παίκτες να ετοιμάσουν «Αρνίσια κεφτεδάκια με κους-κους». Μία ιδιαίτερη συνταγή που απαιτεί και ιδιαίτερες ικανότητες.

#BlindTaste με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Καθημερινά στις 16:25 στο #StarChannelTV