Το Όσκαρ Απλήρωτης Εργασίας στους εργαζόμενους του Mega! Δείτε το απίστευτο νέο σποτ των απλήρωτων εργαζομένων του καναλιού (Video)

Τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν, με χιουμοριστική διάθεση, θέλησαν να προσεγγίσουν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega. Στο νέο τους σποτ πήραν… το Όσκαρ απλήρωτης εργασίας. «Παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις από τους μετόχους της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ και τους εκπροσώπους των τραπεζών ότι η εξεύρεση λύσης για το MEGA είναι κοντά, εμείς προσεγγίζουμε τους 9 μήνες απλήρωτης εργασίας […]

Τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν, με χιουμοριστική διάθεση, θέλησαν να προσεγγίσουν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega.

Στο νέο τους σποτ πήραν… το Όσκαρ απλήρωτης εργασίας.

«Παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις από τους μετόχους της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ και τους εκπροσώπους των τραπεζών ότι η εξεύρεση λύσης για το MEGA είναι κοντά, εμείς προσεγγίζουμε τους 9 μήνες απλήρωτης εργασίας και τους 13 μήνες επαγγελματικής ομηρίας. Δημιουργήσαμε λοιπόν ένα σποτ που παρά την χιουμοριστική του διάθεση είναι απολύτως αντιπροσωπευτικό της σκληρής πραγματικότητας που βιώνουμε όχι μόνο εμείς οι εργαζόμενοι του MEGA αλλά και χιλιάδες άλλοι εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα» ανέφεραν οι εργαζόμενοι του Mega στην ανακοίνωσή τους.

Δείτε το βίντεο…