Συναρπαστικές μαγειρικές μάχες στο “Blind Taste” και σήμερα!

Το #BlindTaste συνεχίζει να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό με τις συναρπαστικές μαγειρικές του «μάχες». Για μία ακόμα εβδομάδα, παρών ο Δημήτρης, νικητής των τριών προηγούμενων διαγωνισμών. Αυτή τη φορά έχει να αντιμετωπίσει την Κωνσταντίνα, τη Σταυρούλα και τον Κώστα. Οι τέσσερις παίκτες θα τα «δώσουν όλα» για τη νίκη και το έπαθλο των 1.000€ της Παρασκευής. […]

Το #BlindTaste συνεχίζει να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό με τις συναρπαστικές μαγειρικές του «μάχες». Για μία ακόμα εβδομάδα, παρών ο Δημήτρης, νικητής των τριών προηγούμενων διαγωνισμών. Αυτή τη φορά έχει να αντιμετωπίσει την Κωνσταντίνα, τη Σταυρούλα και τον Κώστα. Οι τέσσερις παίκτες θα τα «δώσουν όλα» για τη νίκη και το έπαθλο των 1.000€ της Παρασκευής.

Μετά τη δοκιμασία της Δευτέρας, ο Δημήτρης πήρε ένα μικρό προβάδισμα με 20 βαθμούς. Οι υπόλοιποι παίκτες όμως, ακολουθούν από κοντά. Η Κωνσταντίνα έχει 18 βαθμούς, η Σταυρούλα 17 και ο Κώστας 16. Σήμερα, ο Σάββας Πούμπουρας θα τους ζητήσει να ετοιμάσουν: «Σπαγγέτι από δίκοκο σιτάρι, με ψαρονέφρι.». Απαιτητική συνταγή που μπορεί να κρίνει πολλά.

#BlindTaste με τον Σάββα Πούμπουρα. Καθημερινά στις 16:35 στο #StarChannelTV