To “καρφί” της Φαίης για την μη συμμετοχή της Σπυροπούλου στο DWTS: “Το παρασκήνιο έχει να κάνει με κάποιες απαιτήσεις…” (Video)

Λίγο πριν την αυριανή μεγάλη πρεμιέρα του Dancing With The Stars η Ευαγγελία Αραβανή βρέθηκε καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά. Η κουβέντα φυσικά κάποια στιγμή πήγε και στις φήμες που ήθελαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μην συμμετέχει στο λαμπερό show μετά από απαίτηση της Ευαγγελίας.  Η παρουσιάστρια είπε και πάλι πως δεν έχει καμιά σχέση με […]

Λίγο πριν την αυριανή μεγάλη πρεμιέρα του Dancing With The Stars η Ευαγγελία Αραβανή βρέθηκε καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά. Η κουβέντα φυσικά κάποια στιγμή πήγε και στις φήμες που ήθελαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μην συμμετέχει στο λαμπερό show μετά από απαίτηση της Ευαγγελίας. 

Η παρουσιάστρια είπε και πάλι πως δεν έχει καμιά σχέση με αυτό και πως δεν ισχύει και η Φαίη έσπευσε να την υπερασπιστεί λέγοντας πως η ίδια γνωρίζει το παρασκήνιο του γιατί η Κωνσταντίνα δεν πήγε στο DWTS και το οποίο δεν έχει να κάνει με την Ευαγγελία.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο video