Αιμίλιος Χειλάκης: “Στα γυρίσματα των σειρών δεν πέρναγα καλά!”

O Αιμίλιος  σε συνέντευξη του στο BHMagazino μίλησε για το πως νιώθει  με τις επαναλήψεις που προβάλλονται στο Mega στις σειρές που πρωταγωνιστούσε: “Δεν μου αρέσει καθόλου. Βαριέμαι, ρε γαμώτο. Μου αρέσει πολύ ο κινηματογράφος. Βλέπω ηθοποιούς που είναι απίστευτοι. Και μετά βλέπω κι εμένα και λέω: “Βρε αγόρι μου, εσύ γιατί το κάνεις αφού δεν […]

O Αιμίλιος  σε συνέντευξη του στο BHMagazino μίλησε για το πως νιώθει  με τις επαναλήψεις που προβάλλονται στο Mega στις σειρές που πρωταγωνιστούσε:

“Δεν μου αρέσει καθόλου. Βαριέμαι, ρε γαμώτο. Μου αρέσει πολύ ο κινηματογράφος. Βλέπω ηθοποιούς που είναι απίστευτοι. Και μετά βλέπω κι εμένα και λέω: “Βρε αγόρι μου, εσύ γιατί το κάνεις αφού δεν μπορείς;”. Αυτό που βλέπω δεν ταιριάζει στην αισθητική μου. Και στα γυρίσματα άλλωστε δεν πέρναγα καλά. Ίσως γιατί είμαι περισσότερο άνθρωπος της επαναληπτικότητας. Θέλω να παίξω μια παράσταση 50 φορές, να τη βαρεθώ, να τη χορτάσω. Δεν μου αρέσει να βλέπω μαγνητοσκοπημένες παραστάσεις μου από το παρελθόν. Μου αρέσει το θνησιγενές. Να πάμε παρακάτω. Να γεννήσουμε ξανά, να κάνουμε το επόμενο σωστό ή λάθος, δεν έχει σημασία”.