Η λήξη της συνεργασίας μου με την Ελένη Μενεγάκη ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει…

O Γρηγόρης Γκουντάρας σε συνέντευξη του στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα μίλησε για την λήξη της επί πολλά χρόνια συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη. Η λήξη της συνεργασίας μου με την Ελένη Μενεγάκη ήταν απόλυτα κοινή συναινέσει και κάτι που έπρεπε να γίνει. Σε αυτό το σημείο θέλω να την ευχαριστήσω, διότι […]

O Γρηγόρης Γκουντάρας σε συνέντευξη του στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα μίλησε για την λήξη της επί πολλά χρόνια συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη.

Η λήξη της συνεργασίας μου με την Ελένη Μενεγάκη ήταν απόλυτα κοινή συναινέσει και κάτι που έπρεπε να γίνει. Σε αυτό το σημείο θέλω να την ευχαριστήσω, διότι αυτά τα δεκαέξι χρόνια ήμασταν ΜΑΖΙ, με κεφαλαία γράμματα. Και το “μαζί” δεν ήταν μόνο τηλεοπτικά και επαγγελματικά, κάτι που για μένα ήταν και το πιο σημαντικό. Μπορεί να είναι λάθος, αλλά σκέφτομαι πρώτα σε ανθρώπινο επίπεδο και μετά σε επαγγελματικό. Δεν μπορώ να βγάλω απέξω το συναίσθημά μου και δεν είμαι ένας κυνικός επαγγελματίας. Ήταν οικογένειά μου. Ήταν η πρώτη που μάθαινε τα πάντα για τη ζωή μου. Τα μοιραζόμασταν όλα.