Τέλος στην κόντρα Μαραντίνη-Παπανώτα έδωσε ο Βερύκιος: “Όλα εδώ τελείωσαν.Και ο νοών νοείτω. Δεν θέλω άλλη κουβέντα…”

Τέλος φαίνεται πως έδωσε στην διαμάχη που ξεκίνησε ανάμεσα στο ζεύγος Μαραντίνη-Χρηστίδου και στον Δημήτρη Παπανώτα ο Δήμος Βερύκιος. Χθες έγινε γνωστό πως το ζευγάρι έστειλε εξώδικο στον δημοσιογράφο για όσα είπε για τους δυο τους, δείχνοντας πως πλέον η “κόντρα” έπαιρνε άλλο δρόμο. Σήμερα το πρωί ο Δήμος Βερύκιος ξεκαθάρισε πως “λύθηκε” η παρεξήγηση. […]

Τέλος φαίνεται πως έδωσε στην διαμάχη που ξεκίνησε ανάμεσα στο ζεύγος Μαραντίνη-Χρηστίδου και στον Δημήτρη Παπανώτα ο Δήμος Βερύκιος.

Χθες έγινε γνωστό πως το ζευγάρι έστειλε εξώδικο στον δημοσιογράφο για όσα είπε για τους δυο τους, δείχνοντας πως πλέον η “κόντρα” έπαιρνε άλλο δρόμο.

Σήμερα το πρωί ο Δήμος Βερύκιος ξεκαθάρισε πως “λύθηκε” η παρεξήγηση.

“«Ξέρεις ε; Έδωσα χθες όρκο τιμής στον αγαπητό τον φίλο μου τον δικηγόρο, ότι είσαι τόσο καλό παιδί και όλα εδώ τελείωσαν. Έτσι; Και ο νοών νοείτω. Δεν θέλω άλλη κουβέντα. Και ο Θοδωρής είναι άξιο παιδί… Κάνουμε μαζί γυμναστική.  Ο Θοδωρής είναι “γιος ”μου και βλέπεις ότι ο γερο Δήμος αγωνίζεται και τα καταφέρνει στον βαθμό που τα καταφέρνει”, είπε ο δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του Alpha.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα