Επιστρέφει ο Κανάκης και το “Ράδιο Αρβύλα” (Video)

Πριν από λίγες ημέρες μπορεί να ανακοινώθηκε ότι έληξε η συνεργασία του Αντώνη Κανάκη με τον ΑΝΤ1, όμως από ότι φαίνεται ο παρουσιαστής θα επιστρέψει στην τηλεόραση με την εκπομπή του «Ράδιο Αρβύλα». Ο Δήμητρης Σταρόβας και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πέταξαν τις σπόντες τους σε εκδήλωση. «Θα ξαναγυρίσουμε του χρόνου» είπε μεταξύ άλλων ο Στάθης […]

Πριν από λίγες ημέρες μπορεί να ανακοινώθηκε ότι έληξε η συνεργασία του Αντώνη Κανάκη με τον ΑΝΤ1, όμως από ότι φαίνεται ο παρουσιαστής θα επιστρέψει στην τηλεόραση με την εκπομπή του «Ράδιο Αρβύλα».

Ο Δήμητρης Σταρόβας και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πέταξαν τις σπόντες τους σε εκδήλωση.

«Θα ξαναγυρίσουμε του χρόνου» είπε μεταξύ άλλων ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ακόμα, στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε τα εξής:

«Το Ράδιο Αρβύλα θα επιστρέψει. Από εκεί που είχε ο Αντώνης Κανάκης δύο προτάσεις και συζητούσε, τώρα πλέον έμεινε η μία πρόταση, η οποία είναι κοντοχωριανός… Δεν θα χρειάζεται ο άνθρωπος να φτιάχνει το υλικό, να το στέλνει στην Αθήνα με έγκριση, θα το δίνει στη Θεσσαλονίκη, homevideo προχωράμε. Επιστρέφει το αργότερο τον Φεβρουάριο του 2019».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα