Ο Άκης Πετρετζίκης μας μαθαίνει τα μικρά μυστικά του

Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 17:00, ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» παρουσιάζει δύο ιδιαίτερες, εύκολες και οικονομικές συνταγές που συνθέτουν, όμως, ένα πλούσιο κι εντυπωσιακό γεύμα. Μαγειρεύει χοιρινή πανσέτα στο φούρνο, γεμιστή με πιπεριές και γραβιέρα και τη συνοδεύει με τραγανές, λεμονάτες πατάτες, με μυρωδικά. Μια συνταγή πεντανόστιμη, που κάνει το τραπέζι της παρέας […]

Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 17:00, ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» παρουσιάζει δύο ιδιαίτερες, εύκολες και οικονομικές συνταγές που συνθέτουν, όμως, ένα πλούσιο κι εντυπωσιακό γεύμα.

Μαγειρεύει χοιρινή πανσέτα στο φούρνο, γεμιστή με πιπεριές και γραβιέρα και τη συνοδεύει με τραγανές, λεμονάτες πατάτες, με μυρωδικά. Μια συνταγή πεντανόστιμη, που κάνει το τραπέζι της παρέας ξεχωριστό.

Για επιδόρπιο, ο Άκης φτιάχνει αφράτη τούρτα τιραμισού. Η ιδιαιτερότητά της είναι το σιροπιαστό φύλλο σφολιάτας που της δίνει τη βελούδινη υφή του μιλφέιγ, ενώ η σοκολάτα, σε συνδυασμό με την καφεϊνη, κάνουν εκρηκτική τη γεύση του τιραμισού!

Στο «Kitchen Lab» μαθαίνουμε, επίσης, χρήσιμες πληροφορίες και tips μαγειρικής, καθώς και αναλυτικά στοιχεία για τη διατροφική αξία κάθε συνταγής.  

«Kitchen Lab»: Εδώ γεννιούνται οι γεύσεις!