Πρεμιέρα με καλεσμένη την Μιμή Ντενίση κάνει η νέα τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ2 «συν Αθηνά…» με την Αθηνά Πάσσιου

Πρεμιέρα κάνει η νέα κοινωνική εκπομπή της ΕΡΤ2 «συν Αθηνά…» με παρουσιάστρια την Αθηνά Πάσσιου την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 23:45. Η πρώτη εκπομπή θα εστιάσει στο θέμα των μονογονεϊκών οικογενειών με κεντρική καλεσμένη την κυρία Μιμή Ντενίση. H ξεχωριστή πρωταγωνίστρια μοιράζεται μαζί μας το πώς είναι να είσαι ο μόνος γονέας σε μια […]

Πρεμιέρα κάνει η νέα κοινωνική εκπομπή της ΕΡΤ2 «συν Αθηνά…» με παρουσιάστρια την Αθηνά Πάσσιου την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 23:45.

Η πρώτη εκπομπή θα εστιάσει στο θέμα των μονογονεϊκών οικογενειών με κεντρική καλεσμένη την κυρία Μιμή Ντενίση. H ξεχωριστή πρωταγωνίστρια μοιράζεται μαζί μας το πώς είναι να είσαι ο μόνος γονέας σε μια οικογένεια.Επίσης, στο στούντιο ο ειδικός επιστήμονας, θα αναλύσει τις σύγχρονες μορφές των μονογονεϊκών οικογενειών και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ηαποκαλυπτική μαρτυρία μιας νέας μητέρας, που μεγαλώνει μόνητο παιδί της,ολοκληρώνει το θέμα.

Η εκπομπή  «συν Αθηνά…» επιδιώκει να είναι ένα συν στην ανάδειξη θεμάτων της σύγχρονης ζωής. Θα προβάλλεται κάθε Τρίτη (ώρα 23:45)και θα αναλύει ένα σύγχρονο κοινωνικό θέμα μέσα από την βιωματική περιγραφή ενός διακεκριμένου Έλληνα σε συνδυασμό με την επιστημονική οπτική των ειδικών, αλλά και τις προσωπικές μαρτυρίες συνανθρώπων μας.

Η Αθηνά Πάσσιου δηλώνει: «Επιδιώκουμε με κάθε τρόπο να υποστηρίζουμε τον άνθρωπο, έχοντας ως στόχο τη βελτίωση της ψυχικής του υγείας και την ποιότητα της ζωής του. Θεωρούμε ότι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για κοινωνικά θέματα της σύγχρονης ζωής συμβάλλει σε αποτελεσματικότερη διαχείριση και αντιμετώπιση τους».