Μαυρίδης-Τανιμανίδης: Ξανά μαζί στο ίδιο κανάλι; (Video)

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τηλεοπτική «έκτακτη είδηση» μετέδωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Παρασκευής στη «Φωλιά των Κου Κου». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, ο ΣΚΑΪ «πολιορκεί» στενά τον Γιώργο Μαυρίδη για καινούργια εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου. Δεν πρόκειται για ταξιδιωτική εκπομπή όπως το «World Party» ή κάποιο τηλεπαιχνίδι. Ο Γιώργος Μαυρίδης θεωρείται εδώ και δύο […]

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τηλεοπτική «έκτακτη είδηση» μετέδωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Παρασκευής στη «Φωλιά των Κου Κου».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, ο ΣΚΑΪ «πολιορκεί» στενά τον Γιώργο Μαυρίδη για καινούργια εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου. Δεν πρόκειται για ταξιδιωτική εκπομπή όπως το «World Party» ή κάποιο τηλεπαιχνίδι.

Ο Γιώργος Μαυρίδης θεωρείται εδώ και δύο χρόνια «παιδί» του ΑΝΤ1, δεν έχει κάποιο συμβόλαιο συνεργασίας, παρότι μέχρι πρόσφατα τον βλέπαμε στο «Beat buzzer».

Το μόνο που μένει είναι να δούμε πώς θα αντιδράσει ο άσπονδος φίλος του Σάκης Τανιμανίδης, που με το «Survivor 3» στα σκαριά, αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του καναλιού του Φαλήρου.