Ένταση στο Πρωινό για τους τραγουδιστές που σνομπάρουν τις πρωινές εκπομπές-Ξέσπασε η Σκορδά

Με αφορμή μια  συνέντευξη της Πέννυς Μπαλτατζή δημιουργήθηκε ένταση στο Πρωινό για τους τραγουδιστές που σνομπάρουν τις πρωινές εκπομπές. “Το θεωρώ πολύ πεζό και λίγο να κάτσω να υπερασπιστώ μια εκπομπή που όλα αυτά τα χρόνια της ύπαρξής της, έχει αποδείξει ποιους καλεσμένους είχε και δεν κάνω πλάκα σε αυτό. Δεν θα μπω σε αυτή τη […]

Με αφορμή μια  συνέντευξη της Πέννυς Μπαλτατζή δημιουργήθηκε ένταση στο Πρωινό για τους τραγουδιστές που σνομπάρουν τις πρωινές εκπομπές.

“Το θεωρώ πολύ πεζό και λίγο να κάτσω να υπερασπιστώ μια εκπομπή που όλα αυτά τα χρόνια της ύπαρξής της, έχει αποδείξει ποιους καλεσμένους είχε και δεν κάνω πλάκα σε αυτό. Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, δεν θα κάτσω να δικαιολογηθώ, δεν το κάνω ποτέ μου. Όταν ξέρεις ποιος είσαι, δεν μπαίνεις στη διαδικασία να απολογηθείς. Γενικά όμως, υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι υπηρετούν ένα πιο εναλλακτικό κομμάτι τραγουδιών και λένε “Εγώ δεν θα πάω σε οποιαδήποτε εκπομπή”. To λέω γενικά για την τηλεόραση… Θες να σου πω ονόματα που ερχόντουσαν κάθε μέρα και μετά από 2 χρόνια λένε «πάω μόνο στον Σπύρο Παπαδόπουλο»;”, είπε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά:

Δείτε όλο το απόσπασμα