Έχω μια προσωπική προτίμηση στον κ. Κουτσόπουλο, τον συμπαθώ.Οι άλλοι δύο είναι ΟΚ, δεν με αγγίζουν.

Συνέντευξη στο  TV ΕΘΝΟΣ  και στη Φωφώ Μπόντου έδωσε ο σεφ Γιάνννης Δρίσκας και μεταξύ άλλων σχολίασε το MasterChef  αλλά και τους τρεις δημοφιλείς κριτές του. Σας είχε γίνει ποτέ πρόταση για να συμμετάσχετε στο MasterChef; Όχι, είχα πάει στον πρώτο κύκλο ως γκεστ κριτής, οπότε έτσι καλύφθηκα. Είναι θέμα γνωριμιών, συνεργασιών, καναλιών, αν είσαι στο ένα […]

Συνέντευξη στο  TV ΕΘΝΟΣ  και στη Φωφώ Μπόντου έδωσε ο σεφ Γιάνννης Δρίσκας και μεταξύ άλλων σχολίασε το MasterChef  αλλά και τους τρεις δημοφιλείς κριτές του.

Σας είχε γίνει ποτέ πρόταση για να συμμετάσχετε στο MasterChef;

Όχι, είχα πάει στον πρώτο κύκλο ως γκεστ κριτής, οπότε έτσι καλύφθηκα. Είναι θέμα γνωριμιών, συνεργασιών, καναλιών, αν είσαι στο ένα κανάλι ή στο άλλο, αν συντρέχουν πολλοί λόγοι και παράγοντες για να συνεργαστείς.

Το όλο κλίμα που παρακολουθούμε στην κουζίνα του MasterChef θυμίζει την κατάσταση σε μια κουζίνα εστιατορίου;

Και ναι και όχι. Δεν έχει τόσο reality και δράμα η κουζίνα του εστιατορίου, γιατί δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς. Αλλά πίεση, ένταση, χαρακτήρες τέτοιους, καλούς, κακούς, ανισόρροπους και ισορροπημένους, έχει.

Πώς σας φαίνονται οι τρεις κριτές;

Μια χαρά. Έχω μια προσωπική προτίμηση στον κ. Κουτσόπουλο, τον συμπαθώ, τον ξεχωρίζω, μου αρέσει το στυλ του, το χιούμορ του και η προσέγγισή του. Οι άλλοι δύο είναι ΟΚ, δεν με αγγίζουν.