Στα παρασκήνια του Silver Award-Οσα αποκάλυψαν οι περσινοί παίκτες

Στα παρασκήνια των Silver Award του MasterChef βρέθηκαν οι «Κου Κου», όπου συνάντησαν τους συμμετέχοντες του περσινού διαγωνισμού. Στην κάμερα μίλησε η Μάγκυ Ταμπακάκη τόσο και για την εμπειρία της στην κριτική επιτροπή του MasterChef Junior, όσο και για την επιστροφή της στο παιχνίδι ως μέντορας. Ο Δημήτρης Τσίκιλης αναφέρθηκε στο τρολάρισμα που έκανε με […]

Στα παρασκήνια των Silver Award του MasterChef βρέθηκαν οι «Κου Κου», όπου συνάντησαν τους συμμετέχοντες του περσινού διαγωνισμού.

Στην κάμερα μίλησε η Μάγκυ Ταμπακάκη τόσο και για την εμπειρία της στην κριτική επιτροπή του MasterChef Junior, όσο και για την επιστροφή της στο παιχνίδι ως μέντορας.

Ο Δημήτρης Τσίκιλης αναφέρθηκε στο τρολάρισμα που έκανε με το look του, ενώ ο Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου «πείραξε» τον Τσίκιλη λέγοντάς του: «Νιώθω άσχημα γιατί ήρθα πρώτος στη θέση που έπρεπε να είσαι εσύ, στον εξώστη!», αναφερόμενος στην ήττα του με τον Παντελή στην πρώτη δοκιμασία του Silver Award.

Ο Σελίμ είπε πώς ο αγαπημένος του κριτής δεν είναι άλλος από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ενώ για τις συμβουλές που έδωσαν στους νέους παίκτες μίλησε ο Σάββας Λυχανίδης.

Στον… τόπο του εγκλήματος επέστρεψε ο περσινός Έλληνας MasterChef Τιμολέων Διαμαντής. «Δεν πίστευα ότι θα το ζήσω ξανά αυτό το πράγμα». Ο σεφ αναφέρθηκε και στη συνεργασία που είχε εκτός παιχνιδιού με τη Σπυριδούλα πριν από τέσσερα χρόνια, στην ιδιαίτερη πατρίδα τους τον Βόλο.

Τέλος ο Χρήστος Γλωσσίδης αναφέρθηκε στο πόσο ωραίο είναι να δουλεύεις με ένα όμορφο κοριτσάκι, όπως είναι η Ασημίνα, της οποίας είναι μέντορας.

Δείτε όλα όσα είπαν στο video