Ο Σταμάτης έκανε την ανατροπή προκαλώντας την αντίδραση των συμπαικτών του στο MasterChef

Τα αποτελέσματα της δοκιμασίας στο κρουαζιερόπλοιο  αν και δεν είχαν μεγάλη διαφορά μεταξύ των ομάδων, ανέδειξαν ως νικητές τους κόκκινους. Κι ενώ  νικητές της ομαδικής δοκιμασίας ζούσαν μια υπέροχη βραδιά με τον Γιάννη Αποστολάκη στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, απολαμβάνοντας ένα γεύμα με θέα το Μικρολίμανο, οι  χαμένοι  ετοιμάζονταν να παλέψουν ο καθένας για τον εαυτό του μέσα […]

Τα αποτελέσματα της δοκιμασίας στο κρουαζιερόπλοιο  αν και δεν είχαν μεγάλη διαφορά μεταξύ των ομάδων, ανέδειξαν ως νικητές τους κόκκινους.

Κι ενώ  νικητές της ομαδικής δοκιμασίας ζούσαν μια υπέροχη βραδιά με τον Γιάννη Αποστολάκη στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, απολαμβάνοντας ένα γεύμα με θέα το Μικρολίμανο, οι  χαμένοι  ετοιμάζονταν να παλέψουν ο καθένας για τον εαυτό του μέσα στην κουζίνα του MasterChef.

Ο  αρχηγός των ηττημένων  ο Σταμάτης έφερε την ανατροπή!

Το πλεονέκτημα του ήταν ως αρχηγός είτε να δώσει ασυλία σε κάποιον παίκτη είτε να υποδείξει τον πρώτο υποψ’ηφιο προς αποχώρηση.

Αρχικά αποφάσισε να είναι ο ίδιος ο πρώτος υποψήφιος αλλά στη συνέχεια οι συμπαίκτες του τον έπεισαν να αλλάξει γνώμη και να δώσει μια ασυλία.

Τότε ο Σταμάτης έδωσε την ασυλία στον Παντελή που είχε την καλύτερη βαθμολογία στο πιάτο του ενώ στη συνέχεια στη μάχη της ασυλίας επέλεξε να χάσει συνειδητά.