Αυτή είναι η «​​​​​​​χρυσή» δεκάδα της Eurovision σύμφωνα με τα στοιχήματα!

20 ημέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό, ο Γιάννης Πουλόπουλος παρουσίασε στη «Φωλιά των Κου Κου» τα δέκα πρώτα τραγούδια της Eurovision σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων. Στην ένατη θέση βρίσκεται η ελληνική συμμετοχή με το «Better Love» και την Κατερίνα Ντούσκα. Δύο θέσεις πιο πάνω συναντάμε την Τάμτα και το «Replay» για την Κύπρο. Στο […]

20 ημέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό, ο Γιάννης Πουλόπουλος παρουσίασε στη «Φωλιά των Κου Κου» τα δέκα πρώτα τραγούδια της Eurovision σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων.

Στην ένατη θέση βρίσκεται η ελληνική συμμετοχή με το «Better Love» και την Κατερίνα Ντούσκα. Δύο θέσεις πιο πάνω συναντάμε την Τάμτα και το «Replay» για την Κύπρο.

Στο Νο5 βρίσκεται η Σουηδία με τον John Lundvik και «Too Late for Love», η Ιταλία στο Νο4 με τον Mahmood και το «Soldi», στην τρίτη θέση η Ελβετία με το «She Got Me» του Luca Hänni. Δεύτερος είναι ο Ρώσος Sergey Lazarev με το τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου «Scream», ενώ πρώτο βγάζουν το «Arcade» του Duncan Laurence που συμμετέχει με τα χρώματα της Ολλανδίας.

Δείτε το σχετικό video