To “καρφί” της Σπυριδούλας για την Κατερίνα Καραβάτου: Φώναζα στη χθεσινή δοκιμασία για να ακούει η κυρία Καραβάτου τι κάνω…

 Στα παρασκήνια της  χθεσινής  δοκιμασίας με τον τοίχο στο MasterChef, βρέθηκε η κάμερα της εκπομπης “Στη Φωλιά των Κου Κου”. Όλοι οι παίκτες μίλησαν για την εμπειρία τους σε αυτή την δοκιμασία αν και η Σπυριδούλα κατάφερε για μια ακόμα φορά να προκαλέσει με τις δηλώσεις της. Συγκεκριμένα όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για ποιο […]

 Στα παρασκήνια της  χθεσινής  δοκιμασίας με τον τοίχο στο MasterChef, βρέθηκε η κάμερα της εκπομπης “Στη Φωλιά των Κου Κου”.

Όλοι οι παίκτες μίλησαν για την εμπειρία τους σε αυτή την δοκιμασία αν και η Σπυριδούλα κατάφερε για μια ακόμα φορά να προκαλέσει με τις δηλώσεις της.

Συγκεκριμένα όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για ποιο λόγο φώναζε τόσο δυνατά εκείνη απάντησε με ένα απρόσμενο “καρφί” για την Κατερίνα Καραβάτου.

“Θα σου πω γιατί το έκανα. Θέλω η κυρία Καραβάτου να ξέρει από πρώτο χέρι τι κάνω. Γι’ αυτό φώναζα, για να με ακούει”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το video