Αποκλειστικό: Ανανέωσε τη συνεργασία του με το Star και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Ο “Τροχός της Τύχης”, το πιο δημοφιλές παιχνίδι της Αμερικής, το παιχνίδι, έγραψε και συνεχίζει να γράφει ιστορία στην Ελληνική τηλεόραση και στο  Star, με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη! O «Τροχός»  και φέτος χάρισε  γέλιο, χαρά, αγωνία, κέφι, ακόμα περισσότερα και μεγαλύτερα δώρα, μετρητά ακόμη και αυτοκίνητα!  Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του entertv.gr,  […]

Ο “Τροχός της Τύχης”, το πιο δημοφιλές παιχνίδι της Αμερικής, το παιχνίδι, έγραψε και συνεχίζει να γράφει ιστορία στην Ελληνική τηλεόραση και στο  Star, με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη!

O «Τροχός»  και φέτος χάρισε  γέλιο, χαρά, αγωνία, κέφι, ακόμα περισσότερα και μεγαλύτερα δώρα, μετρητά ακόμη και αυτοκίνητα! 

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του entertv.gr,  μετά και την επιτυχία της φετινής τηλεοπτικής σεζόν ανανέωσε-όπως και ήταν ευνόητο- την συνεργασία του με το κανάλι και έτσι και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα συνεχίσει να  υποδέχεται  με χαμόγελο τους  παίκτες και το  κοινό στο λαμπερό πλατό του.