Το Πρωινό: Η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε την Ελεάννα Τρυφίδου

Tίτλους τέλους έριξε σήμερα το “Πρω1νό” και η Φαίη Σκορδά, όπως κάνει κάθε χρονιά έτσι και φέτος στην τελευταία εκπομπή ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε για το καλοκαίρι τους συνεργάτες της. Σήμερα η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε οριστικά την αρχισυντάκτρια της, Ελεάννα Τρυφίδου, η οποίο όπως είναι γνωστό θα αναλάβει την αρχισυνταξία της νέας εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στον […]

Tίτλους τέλους έριξε σήμερα το “Πρω1νό” και η Φαίη Σκορδά, όπως κάνει κάθε χρονιά έτσι και φέτος στην τελευταία εκπομπή ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε για το καλοκαίρι τους συνεργάτες της.

Σήμερα η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε οριστικά την αρχισυντάκτρια της, Ελεάννα Τρυφίδου, η οποίο όπως είναι γνωστό θα αναλάβει την αρχισυνταξία της νέας εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ.

«Θέλω να ευχαριστήσω την αρχισυνταξία μας, την Ελεάννα Τρυφίδου, που ό,τι κι αν γίνει, είναι φίλη, την αγαπάμε και συνεχίζουμε ακόμα και μακριά με έναν κοινό στόχο: ωραίες εκπομπές με πολλή πολλή αγάπη», δήλωσε η Φαίη Σκορδά αποχαιρετώντας με αυτόν τον τρόπο την επί χρόνια συνεργάτιδά της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα