Η νέα ταινία του NETFLIX που σπάει όλα τα ρεκόρ προβολών!

​Τον Ιούνιο του 2019 άρχισε να προβάλλεται στο Netflix η ταινία «Murder Mystery» με πρωταγωνιστές τους Adam Sandler και Jennifer Aniston. Οι δύο ηθοποιοί, που έχουν κερδίσει με τις ταινίες τους τις καρδιές των τηλεθεατών, κατάφεραν να προσελκύσουν 31.000.000 μοναδικούς λογαριασμούς στο Netflix παγκοσμίως να δουν την ταινία.  Συγκεκριμένα 30,869,863 χρήστες του Netflix είδαν την ταινία τις πρώτες κιόλας 3 μέρες […]

​Τον Ιούνιο του 2019 άρχισε να προβάλλεται στο Netflix η ταινία «Murder Mystery» με πρωταγωνιστές τους Adam Sandler και Jennifer Aniston. Οι δύο ηθοποιοί, που έχουν κερδίσει με τις ταινίες τους τις καρδιές των τηλεθεατών, κατάφεραν να προσελκύσουν 31.000.000 μοναδικούς λογαριασμούς στο Netflix παγκοσμίως να δουν την ταινία.

 Συγκεκριμένα 30,869,863 χρήστες του Netflix είδαν την ταινία τις πρώτες κιόλας 3 μέρες κυκλοφορίας της! Τα 13.3 εκατομμυρία views προέρχονταν από τις ΗΠΑ και τον Καναδά. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, το Netflix μετρά 1 view σε μια σειρά ή μια ταινία όταν ο θεατής έχει δει τουλάχιστον το 70% του έργου.

Το περίεργο πάντως είναι ότι το Netflix ήταν εκείνο που έδωσε στη δημοσιότητα αυτά τα νούμερα, κάτι που δεν συνηθίζει.