To HBO… κλέβει “Τα Φιλαράκια” από το NETFLIX!

Σύμφωνα με το περιοδικό “Variety”, η κωμική σειρά «Τα Φιλαράκια» που κέρδισε εκατομμύρια τηλεθεατές μετακομίζει από το Netflix στην HBO Max, το 2020! Έτσι, πλέον τα αγαπημένα μας «Φιλαράκια» θα ανήκουν στην εταιρεία Warner Media, με την πλατφόρμα της HBO Max να κάνει το ντεμπούτο της την άνοιξη του 2020. Το Netflix ενημέρωσε τους τηλεθεατές για την εξέλιξη […]

Σύμφωνα με το περιοδικό “Variety”, η κωμική σειρά «Τα Φιλαράκια» που κέρδισε εκατομμύρια τηλεθεατές μετακομίζει από το Netflix στην HBO Max, το 2020!

Έτσι, πλέον τα αγαπημένα μας «Φιλαράκια» θα ανήκουν στην εταιρεία Warner Media, με την πλατφόρμα της HBO Max να κάνει το ντεμπούτο της την άνοιξη του 2020. Το Netflix ενημέρωσε τους τηλεθεατές για την εξέλιξη αυτή μέσα από το Twitter: «Λυπούμαστε που ‘Τα Φιλαράκια’ πάνε στη Warner. Ευχαριστούμε την παρέα για τις αναμνήσεις».  

Αυτό δεν θα είναι το μόνο πλήγμα που θα υποστεί το Netflix, αφού τη νέα τους στέγη στην HBO Max αναμένεται να βρουν και άλλα δημοφιλή shows,  όπως «Ο Πρίγκιπας του Μπελ Ερ» με τον Γουίλ Σμιθ και το «Pretty Little Liars».