Ακόμα ένας παρουσιαστής έρχεται στον ΣΚΑΙ

Συνεργασία με τον ΣΚΑΙ  αναμένεται να κλείσει τις επόμενες ημέρες ο  Τάσος Τρύφωνος, για να παρουσιάσει  το τηλεπαιχνίδι “Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος”, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του like.philenews.com. Ο Τάσος ήδη παρουσιάζει το συγκεκριμένο παιχνίδι με πολύ μεγάλη επιτυχία στην Κύπρο και πλέον το ίδιο θα κάνει και στον ΣΚΑΙ, μετά από  πρόταση του παραγωγού του παιχνιδιού που έχει αποκτήσει τα […]

Συνεργασία με τον ΣΚΑΙ  αναμένεται να κλείσει τις επόμενες ημέρες ο  Τάσος Τρύφωνος, για να παρουσιάσει  το τηλεπαιχνίδι “Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος”, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του like.philenews.com.

Ο Τάσος ήδη παρουσιάζει το συγκεκριμένο παιχνίδι με πολύ μεγάλη επιτυχία στην Κύπρο και πλέον το ίδιο θα κάνει και στον ΣΚΑΙ, μετά από  πρόταση του παραγωγού του παιχνιδιού που έχει αποκτήσει τα δικαιώματα μετάδοσής του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του like.philenews.com, την περασμένη Τετάρτη, ο  παρουσιαστής  ταξίδεψε στην Ελλάδα για να συζητήσει με τον σταθμό τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους, όπως επίσης να πραγματοποιήσει τα γυρίσματα του τρέιλερ του παιχνιδιού αλλά και την καθιερωμένη φωτογράφηση για την προώθησή του στα έντυπα.