Τίνα Μεσσαροπούλου – Φωτεινή Πετρογιάννη: Έρχονται ως “Τσούχτρες στον αέρα” και έχουν να μας πουν πολλά!

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, φέτος εκτός από την καθημερινή της παρουσία στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο”Happy Day στον Alpha”,  πλέον θα βρίσκεται  και στα ερτζιανά. Πιο συγκεκριμένα η Τίνα  παρέα με την Φωτεινή Πετρογιάννη ως “Τσούχτρες στον αέρα”, θα κάνουν  καθημερινά  εκπομπή στο   Πρώτο Θέμα 104,6 . Οι δυο κυρίες της tv,  με  αιχμηρό σχόλιο, αποκλειστικά θέματα για όλα […]

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, φέτος εκτός από την καθημερινή της παρουσία στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο”Happy Day στον Alpha”,  πλέον θα βρίσκεται  και στα ερτζιανά. Πιο συγκεκριμένα η Τίνα  παρέα με την Φωτεινή Πετρογιάννη ως “Τσούχτρες στον αέρα”, θα κάνουν  καθημερινά  εκπομπή στο   Πρώτο Θέμα 104,6 .

Οι δυο κυρίες της tv,  με  αιχμηρό σχόλιο, αποκλειστικά θέματα για όλα όσα γίνονται στη σόουμπιζ μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, με συνεντεύξεις από τα πρόσωπα της εβδομάδας που θα μας απασχολούν τηλεοπτικά, αποτελούν το μενού της εκπομπής  θα βρίσκονται  κάθε μεσημέρι 13:00 – 14:00 στο Θέμα 104,6 αρχής γενομένης από αυτή τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου.

Εμείς να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία!