Λιάγκας-Παπανώτας VS Αρναούτογλου-Λιανός: Η “μετωπική σύγκρουση” των παρουσιαστών και η θέση της Φαίης Σκορδά

Η ομάδα του Πρωινού σχολίασε τα όσα είπαν ο  Γιώργος Λιανός και ο  Γρηγόρης  Αρναούτογλου στην ραδιοφωνική τους εκπομπή ως  απάντηση σε όσα είπαν  Λιάγκας – Παπανώτας για τον Γιώργο Λιανό. Η κόντρα ξέσπασε και αναμένεται να συνεχιστεί… Ο Γρηγόρης μάλιστα που είναι γνωστό πως εκτός από συνεργάτης είναι και πολύ καλός φίλος με τον Γιώργο Λιανό, τον […]

Η ομάδα του Πρωινού σχολίασε τα όσα είπαν ο  Γιώργος Λιανός και ο  Γρηγόρης  Αρναούτογλου στην ραδιοφωνική τους εκπομπή ως  απάντηση σε όσα είπαν  Λιάγκας – Παπανώτας για τον Γιώργο Λιανό.

Η κόντρα ξέσπασε και αναμένεται να συνεχιστεί…

Ο Γρηγόρης μάλιστα που είναι γνωστό πως εκτός από συνεργάτης είναι και πολύ καλός φίλος με τον Γιώργο Λιανό, τον υπερασπίστηκε με σθένος.

“Για τέτοια ζεις Λιάγκα! Να δημιουργείς εντάσεις, να δημιουργείς πάθη, να δημιουργείς εκνευρισμό, μίση και ίντριγκα. Δεν χόρτασες; Δύο χρόνια ήσουν εκτός, τώρα τα πήρες όλα. Άσε και κανέναν άλλον να φάει ψωμάκι. Ξέρω ότι τρελαίνεστε για τέτοια. Παπανώτα ζεις για να κοντράρεσαι, για να έχεις ψωμί να μιλάς. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε καταγγελτικοί. Αν ξαναπειράξετε τον Λιανό, να είσαστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα που δεν είστε έτοιμοι να τα ακούσετε”, είπε χαρακτηριστικά.