Το εξώδικο του Δημήτρη Αποστόλου στον Αλέξανδρο Ρήγα. Τι ακριβώς συνέβη;

Ο Δημήτρης Αποστόλου και ο Αλέξανδρος Ρήγας  κάποτε υπήρξαν ένα κορυφαίο δίδυμο με πάρα πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους, αλλά εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουν καμία επαφή και δεν μιλιούνται καν. Σήμερα στο Πρω1νό η  Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε το εξώδικο που έστειλε ο Δημήτρης στον Αλέξανδρο.  “Ο Δημήτρης Αποστόλου έχει στείλει εξώδικο στον Αλέξανδρο Ρήγα και τον ΣΚΑΪ, […]

Ο Δημήτρης Αποστόλου και ο Αλέξανδρος Ρήγας  κάποτε υπήρξαν ένα κορυφαίο δίδυμο με πάρα πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους, αλλά εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουν καμία επαφή και δεν μιλιούνται καν.

Σήμερα στο Πρω1νό η  Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε το εξώδικο που έστειλε ο Δημήτρης στον Αλέξανδρο.

 “Ο Δημήτρης Αποστόλου έχει στείλει εξώδικο στον Αλέξανδρο Ρήγα και τον ΣΚΑΪ, με το οποίο ζητά να πληρωθεί τα πνευματικά του δικαιώματα για τη σειρά. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι δε ρωτήθηκε για να αναβιώσει η σειρά. Έχουν δει τα τρέιλερ του Room Service Pliz και καταθέτουν στο εξώδικο ότι είναι το σίκουελ του Κόκκινου Δωματίου. Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί ο Δημήτρης Αποστόλου και δούμε κάποια στιγμή το πρώτο επεισόδιο της σειράς, θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα και θα εμποδίσει την προβολή της”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα


.