Ανδρέας Γεωργίου: Ήθελα σαν τρελός να έρθει στις “8 Λέξεις” η…

Συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη έδωσε ο Ανδρέας Γεωργίου και μίλησε για όλα. Γιατί πιστεύεις ότι οι «8 λέξεις» είναι καλύτερη ως δουλειά από τις σειρές «Το Τατουάζ» και «Μπρούσκο»; Έχει καλύτερες βάσεις. Δεν τις διαχωρίζω, αλλά είναι μεγαλύτερη η εμπειρία πια. Το στήσιμο μιας τέτοιας σειράς είναι πιο δύσκολο, απαιτείται […]

Συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη έδωσε ο Ανδρέας Γεωργίου και μίλησε για όλα.

Γιατί πιστεύεις ότι οι «8 λέξεις» είναι καλύτερη ως δουλειά από τις σειρές «Το Τατουάζ» και «Μπρούσκο»;
Έχει καλύτερες βάσεις. Δεν τις διαχωρίζω, αλλά είναι μεγαλύτερη η εμπειρία πια. Το στήσιμο μιας τέτοιας σειράς είναι πιο δύσκολο, απαιτείται καλύτερη οργάνωση από πλευράς παραγωγής και θεωρώ ότι έχει στρώσει η δουλειά. Το «Τατουάζ», ενώ πήγαινε πολύ καλά εξ’ αρχής, ήθελε χρόνο μέχρι να βρει τον δρόμο του, να είμαστε παραγωγικοί, αλλά και σωστοί στους χρόνους. Οι «8 λέξεις» έστρωσαν από την αρχή.

Γιατί δεν είδαμε στη σειρά και τον Γιώργο Αγγελόπουλο;
Ήδη πήραμε πολλούς ηθοποιούς. Έπρεπε να πάρω εκείνους που μου ταίριαζαν για συγκεκριμένους ρόλους. Από τους 25 ηθοποιούς που έπρεπε να βρω, από το «Τατουάζ» πήρα μόνο τους πέντε – δεν γινόταν να έρθουν άλλοι. Θα σου πω ότι θα ήθελα σαν τρελός να ερχόταν και η Εβελίνα Παπούλια, όμως, δεν γινόταν να συνεργαστούμε σε τρίτη συνεχόμενη δουλειά. Στο μέλλον, εύχομαι να συναντηθούμε ξανά με την Εβελίνα. Την αγαπώ και την εκτιμώ πολύ – και ως ηθοποιό και ως άνθρωπο.