Ζήνα Κουτσελίνη: Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μέρα που η Ελένη Μενεγάκη…

Σήμερα η Ζήνα Κουτσελίνη ήτανκαλεσμένη στο Dot και παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η παρουσιάστρια  μίλησε για τη νέα της ζωή και την καριέρα μπροστά από τις κάμερες. διηγήθηκε  άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια της ελληνικής τηλεόρασης, αποκάλυψε για ποιο λόγο η Ελένη Μενεγάκη θα είναι πάντα η μεγάλη της αδυναμία, αλλά και […]

Σήμερα η Ζήνα Κουτσελίνη ήτανκαλεσμένη στο Dot και παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια  μίλησε για τη νέα της ζωή και την καριέρα μπροστά από τις κάμερες. διηγήθηκε  άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια της ελληνικής τηλεόρασης, αποκάλυψε για ποιο λόγο η Ελένη Μενεγάκη θα είναι πάντα η μεγάλη της αδυναμία, αλλά και τι ήταν αυτό που την έκανε να βγει μπροστά από τις κάμερες.

“Ήμουν στον Alpha. Ξεκίνησε η σεζόν, όλα καλά, χάνω τον αδερφό μου, πεθαίνει. Πάω στην κηδεία. Γυρίζω για να στήσουμε το πρόγραμμα και δυο εβδομάδες μετά μου ανακοινώνουν πως θα αποχωρήσω από το κανάλι γιατί το Happy Day δεν ήταν επιτυχία… Εκεί κατάλαβα πως μόνο τον εαυτό μου θα έπρεπε να σκέφτομαι τελικά”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα είπε