Eurovision 2020: Το ενδιαφέρον για τη Μαρίνα Σάτι, ο Ίαν Στρατής και οι 7 υποψηφιότητες!

Σε αναζήτηση εκπροσώπου της Ελλάδας για τη Eurovision 2020 που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στην Ολλανδία βρίσκεται η ΕΡΤ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας επικοινώνησε με άτομα της ομάδας της τραγουδίστριας Μαρίνας Σάττι, αλλά από ό, τι φαίνεται οι συζητήσεις δεν έδωσαν […]

Σε αναζήτηση εκπροσώπου της Ελλάδας για τη Eurovision 2020 που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στην Ολλανδία βρίσκεται η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας επικοινώνησε με άτομα της ομάδας της τραγουδίστριας Μαρίνας Σάττι, αλλά από ό, τι φαίνεται οι συζητήσεις δεν έδωσαν τη λύση, καθώς η Σάττι από την άνοιξη και μετά θα βρίσκεται στο εξωτερικό προετοιμάζοντας τον νέο της δίσκο.

Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η ΕΡΤ επεξεργάζεται επτά υποψηφιότητες, ανάμεσά τους και της Στεφανίας Λυμπεράκη και του Ίαν Στρατή.

Ωστόσο, η τελική επιλογή της ΕΡΤ θα γίνει αφού πρώτα δεχθεί ολοκληρωμένες προτάσεις από τους καλλιτέχνες που επιθυμούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον φετινό μουσικό διαγωνισμό.