Άντζελα Δημητρίου: Η απάντησή της για το «Just the 2 Of Us» μετά την άρνηση του BBC να είναι κριτής στο show

Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει γνωστό ότι η Άντζελα Δημητρίου έχει μείνει εκτός show, γιατί είχε ενστάσεις το BBC. «Τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής δεν τα επιλέγει ο παρουσιαστής, αλλά το κανάλι. Για τη μόνη που μπορώ να σου πω με σιγουριά πως θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή είναι η Αντζελα Δημητρίου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά […]

Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει γνωστό ότι η Άντζελα Δημητρίου έχει μείνει εκτός show, γιατί είχε ενστάσεις το BBC.

«Τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής δεν τα επιλέγει ο παρουσιαστής, αλλά το κανάλι. Για τη μόνη που μπορώ να σου πω με σιγουριά πως θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή είναι η Αντζελα Δημητρίου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης στο People, σχετικά με την κριτική επιτροπή.

Ο Γρηγόρης Μπάκας και η εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» συνάντησε την Άντζελα Δημητρίου στο αεροδρόμιο και τη ρώτησε σχετικά.

Η γνωστή τραγουδίστρια, ενώ φαινόταν στεναχωρημένη και ενοχλημένη από τις εξελίξεις με το Just the 2 of us, το μόνο που αρκέστηκε να πει ήταν: «Δεν έχω να σας πω κάτι. Δεν γνωρίζω τίποτα για το BBC. Αν γνώριζα βεβαίως θα σας έλεγα. Όχι, δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα».