Η Μελίνα Τσαμπάνη αποκαλύπτει πώς έδωσε το όνομα «Άγριες Μέλισσες» στην πετυχημένη σειρά

Η δημιουργός των Άγριων Μελισσών, Μελίνα Τσαμπάνη, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη αποκλειστικά στο Πρωινό και στον Άρη Καβατζίκη, μίλησε  για τις σπουδές της, το σύντροφο της, της σειρές που έχει γράψει καθώς και το πώς προέκυψε το σενάριο και το όνομα για τις «Άγριες Μέλισσες» “Ξεκίνησε από μια ιστορία στο σπίτι μας στη Θεσσαλονίκη που […]

Η δημιουργός των Άγριων Μελισσών, Μελίνα Τσαμπάνη, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη αποκλειστικά στο Πρωινό και στον Άρη Καβατζίκη, μίλησε  για τις σπουδές της, το σύντροφο της, της σειρές που έχει γράψει καθώς και το πώς προέκυψε το σενάριο και το όνομα για τις «Άγριες Μέλισσες»

“Ξεκίνησε από μια ιστορία στο σπίτι μας στη Θεσσαλονίκη που είχαν φωλιάσει σφήκες. Ψάχναμε τίτλο, φλερτάραμε με κάποιες ιδέες με τις λεύκες, με τις τρεις αδερφές και δεν μας ικανοποιούσε κάτι. Ήρθε ο άνθρωπος που θα έκανε απεντόμωση και μας είπε ότι οι σφήκες αν εκνευριστούν επιτίθενται όλες μαζί και θυμούνται αν τις πειράξεις. Και κάπως έτσι βγήκαν οι Άγριες Μέλισσες””,τόνισε χαρακτηριστικά η ταλαντούχα σεναριογράφος ενώ απάντησε και στο αν θα συνεχιστεί και τρίτη χρονια η πολύ πετυχημένη σειρά.

Δείτε όσα είπε