Νίκος Μουτσινάς: Σταματάει να μας λέει “Καλό Μεσημεράκι”

O κορονοϊός έχει μπει δυστυχώς για τα καλά στη ζωή μας αλλά και στην τηλεόραση. Μετά την ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά ότι είναι θετική στον κορονοίο, σε οικειοθελή καραντίνα μπήκε και η Αφροδίτη Γραμμέλη, ενώ αναβλήθηκε και η αποψινή πρεμιέρα του “Big Brother”…μέχρι νεωτέρας. Και οι εξελίξεις δεν σταματάνε εδώ, καθώς σύμφωνα με  τις  πληροφορίες […]

O κορονοϊός έχει μπει δυστυχώς για τα καλά στη ζωή μας αλλά και στην τηλεόραση.

Μετά την ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά ότι είναι θετική στον κορονοίο, σε οικειοθελή καραντίνα μπήκε και η Αφροδίτη Γραμμέλη, ενώ αναβλήθηκε και η αποψινή πρεμιέρα του “Big Brother”…μέχρι νεωτέρας.

Και οι εξελίξεις δεν σταματάνε εδώ, καθώς σύμφωνα με  τις  πληροφορίες του zinapost από αύριο δεν θα μας λέει “Καλό μεσημεράκι” ο Νίκος Μουτσινάς.

Ό παρουσιαστής όπως έγραψε και ο Χάρης Λεμπιδάκης σήμερα στο newspistol.gr   και τα στελέχη του καναλιού σήμερα θα συζητούσαν και θα αποφάσιζαν καθώς η επιθυμία του Νίκου ήταν να σταματήσει για όσο χρειαστεί η εκπομπή.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και η χθεσινή ανακοίνωση της Φαίης καθώς πρόσωπα που εμπλέκονται στην εκπομπή της, έχουν σχέση και με αυτή του Νίκου.

Δύσκολοι καιροί για  και πρέπει όλοι να συμμορφωθούμε για το καλό μας!