search-button
cross-out

“Στη Φωλιά των Κου κου” και “Αλήθειες με τη Ζήνα” το επόμενο διήμερο εκτός τηλεοπτικού αέρα. Τι συνέβη

“Στη Φωλιά των Κου κου”  και “Αλήθειες με τη Ζήνα” το επόμενο διήμερο εκτός τηλεοπτικού αέρα. Τι συνέβη

Ο Κρατερός Κατσούλης σήμερα παρουσίασε αδιαθεσία και ενδεικτικά συμπτώματα ίωσης.

Έχει υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.
Έως ότου βγουν τα αποτελέσματα αποφασίστηκε η διήμερη διακοπή των εκπομπών «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και «Αλήθειες με τη Ζήνα» επειδή μοιράζονται το ίδιο πλατό και τεχνικό προσωπικό.

Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

16/3    ΔΕΥΤΕΡΑ

  • 07:30   SHOPPINGSTAR (Ε)
  • 08:45   Η ΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ

Παιδική σειρά καναδικής παραγωγής 2017

Η  Τρου, είναι η μεγαλόκαρδη και ατρόμητη 8χρονη φύλακας του Βασιλείου του Ουράνιου Τόξου.

Με τη βοήθεια του καλύτερου της φίλου, του γάτου Τεμπέλη, χρησιμοποιεί τις ευχές του Δέντρου των Ευχών για να προστατεύσει τους ευχάριστους και φανταστικούς πολίτες της θαυμάσιας, πολύχρωμης γης και να τους σώσει από κάθε δυσάρεστη κατάσταση. 

Η Τρου είναι η μόνη, που έχει την ικανότητα να ενεργοποιεί τις μαγικές δυνάμεις του Δέντρου των Ευχών και να λύσει όλα τα προβλήματα στο βασίλειο του Ουράνιου Τόξου, χρησιμοποιώντας φαντασία,  ευαισθησία και ενσυναίσθηση!

              *Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη         

*** Δεν θα προβληθεί η ζωντανή εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου»***

  • 09:15   Η ΜΑΣΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΚΟΥΔΟΣ

Παιδική σειρά ρωσικής παραγωγής 2009

Οι απίθανες περιπέτειες της Μάσα, μιας μικρής, εγκάρδιας αλλά άτακτης ρωσίδας, και του καλύτερου της φίλου, ενός καλόκαρδου αρκούδου, που δούλευε σε τσίρκο.

Η σχέση τους είναι μια αλληγορία για το πώς ένα παιδί αλληλοεπιδρά στον  κόσμο  και πώς ένας ενήλικας μπορεί να βοηθήσει με αυτό το δύσκολο έργο.

Η Μάσα είναι ένα ανήσυχο κοριτσάκι, που ζει στο δάσος με το γουρουνάκι της, το κατσικάκι της και τον σκύλο της.

Δύσκολα μπορεί να σταθεί σε ένα μέρος για πολύ ώρα εξαιτίας της ατελείωτης ενέργειά της. Η περιέργεια της είναι μεγαλύτερη από την ηλικία και το ύψος της και θέλει να δοκιμάσει κάθε τι καινούριο. Είναι φιλική και τους αντιμετωπίζει όλους σαν να τους ξέρει χρόνια. Η περιέργεια και η δημιουργικότητά της, προκαλούν πάντα τις πιο αστείες περιπέτειες .. αν και για τους άλλους μερικές φορές προκαλούν απλά προβλήματα.

Ο αρκούδος είναι ένα καλοσυνάτο πλάσμα, που ο ήσυχος κόσμος του ανατρέπεται όταν γνωρίζει τη Μάσα! Παρά το γεγονός ότι του αρέσει η ήσυχη ζωή, προς μεγάλη του έκπληξή, σύντομα ανακαλύπτει ότι όποτε η Μάσα δεν είναι γύρω του, του λείπει πολύ και περιμένει πως και πώς να ζήσουν μαζί την επόμενη περιπέτεια τους!

Η Μάσα και ο αρκούδος, μέσα από τις περιπέτειες τους, μαθαίνουν στα παιδιά αλλά και τους γονείς τους την αξία της πραγματικής φιλίας, τη φροντίδα, την ελευθερία της δημιουργικότητας  με  έναν αστείο, διασκεδαστικό και έξυπνο τρόπο.

Η σειρά βασίζεται σε ένα ομώνυμο ρωσικό λαϊκό παραμύθι.

* Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

  • 09:45   ΚΟΥΤΑΒΟΦΙΛΑΡΑΚΙΑ (PUPPY DOG PALS)

Παιδική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2017.

Ο Μπίνγκο και ο Ρόλι είναι δύο αξιαγάπητα κουταβάκια, που τυχαίνει να είναι και αδέλφια και ζουν καθημερινά τις πιο συναρπαστικές περιπέτειες στη γειτονιά τους αλλά και σε όλο τον κόσμο! Ο Μπίνγκο είναι ο ώριμος και αρχηγός στις αποστολές τους ενώ ο Ρόλι είναι λίγο πιο επιπόλαιος και έχει μια κακιά συνήθεια: μασάει ό,τι βρει μπροστά του! Είτε βοηθώντας τον ιδιοκτήτη τους, Μπομπ, είτε βοηθώντας έναν φίλο, που βρίσκεται σε ανάγκη, όπως τη μωβ γάτα Xίσι ή το ρομποτικό σκύλο ARF, το σύνθημα του Μπίνγκο και του Ρόλι είναι ότι η ζωή είναι πιο ωραία με τον καλύτερο φίλο σου πάντα δίπλα σου! Κάθε επεισόδιο περιέχει δύο ιστορίες, που παρουσιάζουν τις ομοιότητες και τις διαφορές του Μπίνγκο και του Ρόλι, ενώ παράλληλα επιδεικνύουν θετικά διδάγματα σχετικά με τη φιλία, την επίλυση προβλημάτων, τη συνεργασία, τη δημιουργικότητα και την περιπέτεια!

Η σειρά είναι παραγωγή της Disney

* Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

  • 10:45   MIRACULOUS LADY BUG 

Παιδική σειρά γαλλικής, νοτιοκορεάτικης, ιαπωνικής συμπαραγωγής 2015

Ήρθε ο καιρός για σύγχρονη σούπερ ηρωίδα! Υποδεχθείτε την MIRACULOUS LADY BUG! Μια ευρωπαία ηρωίδα αφιερωμένη για κορίτσια και όχι μόνο! Η Μαρινέτ είναι μια έφηβη, που μοιάζει με όλα τα άλλα κορίτσια της ηλικίας της. Λατρεύει τη μόδα, κατασκευάζει μόνη της τα δικά της αξεσουάρ, ακούει μουσική, βγαίνει με τις φίλες της.  Βλέπει πάντα τη φωτεινή πλευρά της ζωής και λατρεύει να βοηθά τους άλλους να λύσουν τα προβλήματά τους. Είναι γεμάτη ενέργεια, γλυκιά,  χαρούμενη, ευγενική αλλά κάπως αδέξια. Ο έρωτας της για τον γοητευτικό Αντριέν την κάνει να πετά στα σύννεφα, χωρίς όμως να τολμά να του μιλήσει για τα αισθήματά της ! Ο Άντριεν είναι ο γιος ενός πλούσιου επιχειρηματία και μεγάλωσε με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω του από μικρό παιδί. Το μόνο που επιθυμεί είναι μια φυσιολογική ζωή σαν όλους τους συνομήλικους του αλλά η επωνυμία του περιορίζει την  ελευθερία του. Βρίσκει όμως τον τρόπο να την κερδίσει…

Στην πραγματικότητα όμως η Μαρινέτ απέχει πολύ από αυτό, που λέμε «συνηθισμένη έφηβη». Η  Μαρινέτ ζει διπλή ζωή καθώς τα βράδια είναι η υπερήρωας «Ladybug», που διαθέτει εκπληκτικές, ασυνήθιστες, μοναδικές δυνάμεις

όπως τη δύναμη της τύχης! Ως σούπερ ηρωίδα έχει μια εντελώς διαφορετική προσωπικότητα. Έχει αυτοπεποίθηση, είναι δυναμική, αποφασιστική αλλά πάντα γενναιόδωρη. Αυτό που δεν ξέρει η Μαρινέτ είναι ότι και ο Άντριαν έχει επίσης μια μυστική ταυτότητα, τις νύχτες είναι ο «CatNoir»!Μη γνωρίζοντας ο ένας την πραγματική ταυτότητα του άλλου, η εξαιρετικά ανεξάρτητη Ladybug και ο γενναίος CatNoir συναντούν ο ένας τον άλλον στις ξεχωριστές τους αποστολές, όταν εμφανίζεται το κακό, ενάντια στο έγκλημα στους σκοτεινούς δρόμους του Παρισιού…Δράση, χιούμορ, ρομαντισμός σε μια παιδική σειρά, που θα λατρέψουν τα κορίτσια και θα εντυπωσιάσει τα αγόρια!

Η σειρά προβάλλεται σε περισσότερες από 120 χώρες!

*Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη.

  • 11:15   ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΛΑΘΙΑ (SPACEJAM)

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 1996

Διάρκεια: 76’

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζον Πίτκα

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μάικλ Τζόρνταν, Μπιλ Μάρεϊ, Γουέιν Νάιτ

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο ΜπαγκςΜπάνι και η τρελή παρέα του απαγάγονται από τους Νέρντλακς, μια φυλή εξωγήινων. Σκοπός τους είναι να εκμεταλλευθούν τους χαρακτήρες των LooneyTunes προκειμένου να διατηρήσουν υψηλά τα επίπεδα του τουρισμού στον πλανήτη τους. Όμως ο ΜπαγκςΜπάνι καταφέρνει να κλείσει μαζί τους μια συμφωνία: αυτός και η παρέα του να αναμετρηθούν με τους Νέρντλακς στο μπάσκετ με έπαθλο την ελευθερία τους. Και ενώ οι Νέρντλακς προσλαμβάνουν τους Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Πάτρικ Ίγουινγκ, τα LooneyTunes ζητούν τη βοήθεια του διάσημου Μάικλ Τζόρνταν. Ένα απρόβλεπτο παιχνίδι πρόκειται να αρχίσει…

***Δεν θα προβληθεί η ζωντανή εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»***

  • 13:00   HOUSE

Επεισόδιο 15 του 1ου κύκλου

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:Ο ΤζόιΑνέλο, άνθρωπος της Μαφίας, καταρρέει λίγο πριν δώσει μια πολύ σημαντική κατάθεση. Το δικαστήριο ζητάει από τον Χάουζ και την ομάδα του να ανακαλύψουν αν ο μάρτυρας υποκρίνεται πως έχει πέσει σε κώμα ή αν πράγματι οφείλεται σε παθολογικά αίτια αλλά το γρηγορότερο δυνατό. Ο αδελφός του Τζόι κάνει ότι μπορεί για να καθυστερήσει τις διαδικασίες έτσι ώστε ο αδελφός του να μην καταθέσει…

     Και το πρόγραμμα συνεχίζεται ως έχει.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr