O Γιώργος Ασημινάκης για την αποχώρηση του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη: “Οταν με θίγουν επαγγελματικά προτιμώ να φεύγω”

Μετά από 17 χρόνια συνεργασίας ο  floor manager, Γιώργος Ασημινάκης παραιτήθηκε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Σε διαδικτυακή συνέντευξη που έδωσε στον  δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη, μίλησε για πρώτη φορά για την αποχώρηση του από την εκπομπή αλλά και για τη σχέση του με την παρουσιάστρια. Δυστυχώς η συνεργασία μας τελείωσε. Δεν έχω σταματήσει να […]

Μετά από 17 χρόνια συνεργασίας ο  floor manager, Γιώργος Ασημινάκης παραιτήθηκε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Σε διαδικτυακή συνέντευξη που έδωσε στον  δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη, μίλησε για πρώτη φορά για την αποχώρηση του από την εκπομπή αλλά και για τη σχέση του με την παρουσιάστρια.

Δυστυχώς η συνεργασία μας τελείωσε. Δεν έχω σταματήσει να την αγαπάω, να με βλέπει κιόλας όταν το λέω. Επειδή υπήρξαν πολλές κακές στιγμές, κάποια στιγμή κι εγώ σαν άνθρωπος προτίμησα να βάλω τον εαυτό μου πάνω από τους άλλους και αυτό δεν είχα υπομονή να το αντέξω για ακόμη μια φορά. Γενικά, όταν με θίγουν επαγγελματικά προτιμώ να φεύγω”, τόνισε χαρακτηριστικά.