Ανυποχώρητη η Κατερίνα Λένη: Η Ντέμη έφαγε ζωικά σαλάμια. Ήμουν μπροστά!

H  Κατερίνα Λένη είναι η παίκτρια που αποχώρησε χθες από το “MasterChef” μετά την μαγειρική της αναμέτρηση με την Ντέμυ και την Μαριάννα. Σήμερα η πολυσυζητημένη παίκτρια μίλησε από το σπιτι της στη Γερμανία όπου βρίκσεται,  μέσω Skype στη «Φωλιά των Κου Κου»  και μεταξύ άλλων μίλησε για την πρόσφατη δήλωση της στο παιχνίδι, ότι η vegan […]

Κατερίνα Λένη είναι η παίκτρια που αποχώρησε χθες από το “MasterChef” μετά την μαγειρική της αναμέτρηση με την Ντέμυ και την Μαριάννα.

Σήμερα η πολυσυζητημένη παίκτρια μίλησε από το σπιτι της στη Γερμανία όπου βρίκσεται,  μέσω Skype στη «Φωλιά των Κου Κου»  και μεταξύ άλλων μίλησε για την πρόσφατη δήλωση της στο παιχνίδι, ότι η vegan Ντέμυ τρώει σαλάμια και τυριά.

Την Τρίτη  ο Ηρακλής σε ζωντανή σύνδεση με την “Φωλιά των Κου Κου” ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε πως  Ντέμη τρώει  σαλάμια και τυριά, αλλά είναι φυτικά.

Σήμερα η Κατερίνα είπε στην εκπομπή:

“Καταρχήν έχω πάρα πολύ καλή όραση και όχι μόνο. Το βράδυ αυτό που συνέβη αυτό το γεγονός, η Ντέμη έφαγε ζωικά σαλάμια. Ήμουν μπροστά! Έφτιαχνα δικό μου τοστ και ήταν σε μια κατάσταση Α και ήρθε πήρε το ψωμί του τοστ, σαλάμι, γαλοπούλα, τυρί, ζωικά, τα έβαλε στην τοστιέρα και τα έψησε. Ήμουν μπροστά, το έφαγε μπροστά μου. Εγώ καταλαβαίνω πολύ περισσότερα από ότι καταλαβαίνετε εσείς. Μπορεί να ήθελε να πάρει μια μικρή γεύση από τα ζωικά”.