Άσπα Τσίνα : Με ενόχλησε που άκουγα συνομιλίες των κριτών σε συνεννόηση με την παραγωγή του J2US

Η Άσπα Τσίνα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” για το τι την ενόχλησε στο Just The 2 Of Us και οδηγήθηκε σε κόντρα μαζί με την κριτική επιτροπή και τη Μαρία Μπακοδήμου και σίγουρα οι αποκαλύψεις της θα συζητηθούν! “Πολλές φορές όταν παρακολουθείς το σχολιασμό που γίνεται πάνω σε αυτά που είπες από συναδέλφους δικούς […]

Η Άσπα Τσίνα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” για το τι την ενόχλησε στο Just The 2 Of Us και οδηγήθηκε σε κόντρα μαζί με την κριτική επιτροπή και τη Μαρία Μπακοδήμου και σίγουρα οι αποκαλύψεις της θα συζητηθούν!

“Πολλές φορές όταν παρακολουθείς το σχολιασμό που γίνεται πάνω σε αυτά που είπες από συναδέλφους δικούς σου είσαι προκατειλημμένος. Και όταν αύριο μεθαύριο θα κληθώ από κάποιες εκπομπές ενδεχομένως να πάω σαν καλεσμένη δεν θέλω ποτέ να είμαι προκατειλημμένη. Το είπα ξεκάθαρα στην επιτροπή, όση ώρα περίμενα, λίγο πριν βγούμε, άκουγα συνομιλίες που γινόντουσαν μεταξύ των κριτών και σε συνεννόηση με την παραγωγή. Όμως, επειδή εξαντλήθηκε αυτό το θέμα της προηγούμενης εβδομάδας, δεν υπήρχε κανένας λόγος να επανέλθει.  Γι’ αυτό και προειδοποίησα, πριν ξεκινήσει η κριτική επιτροπή, ήξερα τι θα ειπωθεί, εφόσον είχα ακούσει από το ακουστικό, ήταν αστείο. Να κάθομαι και να ακούω πράγματα που τα είχα ήδη ακούσει από το ακουστικό στο περίπου”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε