La Casa de Papel: O Profesor έκανε spoil για το τέλος του

Ο «Profesor» του La Casa de Papel μίλησε για το πώς βλέπει την κατάληξη του χαρακτήρα του στη σειρά. Αποκαλύψεις για το φινάλε του χαρακτήρα του στη δημοφιλή σειρά La Casa de Papel, έκανε ο «Profesor». Μιλώντας στο φεστιβάλ κινηματογράφου Chelsea Film Festival, ο ηθοποιός, Αλβάρο Μόρτε, που ενσαρκώνει τον ρόλο, ρωτήθηκε για το τέλος […]

Ο «Profesor» του La Casa de Papel μίλησε για το πώς βλέπει την κατάληξη του χαρακτήρα του στη σειρά.
Αποκαλύψεις για το φινάλε του χαρακτήρα του στη δημοφιλή σειρά La Casa de Papel, έκανε ο «Profesor». Μιλώντας στο φεστιβάλ κινηματογράφου Chelsea Film Festival, ο ηθοποιός, Αλβάρο Μόρτε, που ενσαρκώνει τον ρόλο, ρωτήθηκε για το τέλος του χαρακτήρα του στη σειρά.

Ο «Profesor» εξήγησε ότι ο καθηγητής ήταν ένας πολύ περίεργος και μοναχικός άνδρας και όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα είναι ένα πολύ μικρό κεφάλαιο στη ζωή του. «Αν μιλάμε για το τέλος του χαρακτήρα, νομίζω ότι σε ένα σημείο, θα ήθελα να τον δω να επιστρέψει σε αυτήν τη μοναξιά, στη μοναχική ζωή στην οποία έχει συνηθίσει και φαίνεται πιο άνετη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτή η ατάκα του, δημιούργησε τρία πιθανά σενάρια στο μυαλό των φίλων της σειράς. Είτε ο «Profesor» θα χωρίσει από τη Ρακέλ και όλη την υπόλοιπη ομάδα, είτε θα «πεθάνει» η Ρακέλ, που στο τέλος της τέταρτης σεζόν έχει μπει κι εκείνη μέσα στην τράπεζα, είτε ακόμα και ότι θα «πεθάνει» ο ίδιος.

Από την πλευρά της, η Itziar, που πρωταγωνιστεί ως Λισαβόνα, έριξε λάδι στη φωτιά, λέγοντας ότι πιστεύει ότι «η Ρακέλ θα ήθελε να καταλήξει με τη μητέρα και την κόρη της».

Πηγή: athensvoice.gr