Βίκυ Καγιά: Ευχήθηκα και στην Χριστοπούλου και στην Ηλιάνα, να είναι καλά. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω…

H  Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και μίλησε για το GNTM αλλά απάντησε στις πρόσφτατες δηλώσεις που έκαναν για εκείνη η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. ” Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοεί για την ψυχρότητα γιατί από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε, τελείως άβγαλτη για την πρώτη της φορά, την αγκαλιάσαμε όλοι […]

Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και μίλησε για το GNTM αλλά απάντησε στις πρόσφτατες δηλώσεις που έκαναν για εκείνη η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

” Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοεί για την ψυχρότητα γιατί από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε, τελείως άβγαλτη για την πρώτη της φορά, την αγκαλιάσαμε όλοι με μεγάλο ενθουσιασμό. Δεν ξέρω τι εννοεί πραγματικά, αν το είπε έτσι…. Εγώ είπα απλά ότι όποιος φεύγει από το κανάλι, δεν ξαναγυρνά και αυτό έχει να κάνει και με εμένα και με όλους. Δεν ξαναγυρνάει όποτε θέλει την επόμενη στιγμή, βέβαια, υπάρχουν και εξαιρέσεις σε όλο αυτό. Κακώς το παρεξήγησε η Έλενα Χριστοπούλου γιατί γενικά δεν είμαι κακοπροαίρετος άνθρωπος και το έχω αποδείξει πολλά χρόνια”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε