Ρένος Χαραλαμπίδης: Αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε για το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε στην ΕΡΤ

Συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης, όπου μίλησε για την καριέρα του, τα προσωπικά του καθώς και για το τηλεπαιχνίδι γνώσεων “Κάθε τόπος μια ιστορίας” που παρουσίαζε στην ΕΡΤ, αποκαλύπτοντας μάλιστα και την αμοιβή του γι’ αυτό. “Δεν υπήρχαν πολλά καλύτερα βιογραφικά από εμένα που θα μπορούσαν να παρουσιάσουν ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων. Για την ιστορία, […]

Συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης, όπου μίλησε για την καριέρα του, τα προσωπικά του καθώς και για το τηλεπαιχνίδι γνώσεων “Κάθε τόπος μια ιστορίας” που παρουσίαζε στην ΕΡΤ, αποκαλύπτοντας μάλιστα και την αμοιβή του γι’ αυτό.

“Δεν υπήρχαν πολλά καλύτερα βιογραφικά από εμένα που θα μπορούσαν να παρουσιάσουν ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων. Για την ιστορία, είμαι από τους παρουσιαστές παιχνιδιών που έχουν πάρει τα λιγότερα λεφτά. Προκαλώ όλους τους Έλληνες δημοσιογράφους όλων των κομματικών παρατάξεων να βγάλουν στον αέρα τι λεφτά έπαιρνα στη δημόσια τηλεόραση. Ο προϋπολογισμός της εκπομπής ήταν 60.000 ευρώ. Εγώ έπαιρνα 400 ευρώ το επεισόδιο”, τόνισε μεταξύ άλλων ο γοητευτικός ηθοποιός.

Δείτε όσα είπε